Translate

Tuesday, September 17, 2013

DOOR GIFT FOR GUEST

ok .. kali ni takat upload2 gambar la dulu yer ..
hahaha tak dan arr nak wat tutorial camne nak membuat ..
tapi senang jer sebenar nya ..
rasa nya boleh jer buat ... kot .. kalau tengok gambar

kat bawah ni gamba tempahan seorang customer untuk keychain .. lom kering sangat dan lom di kilat kan





bawah ni pulak burung tengah di kering kan 
untuk door gift pengantin .. tempahan sebanyak 200 ketul .. tema pink dan silver


bawah ni lak burung dah kering dan nish masuk kan dalam plastik untuk di simpan seblom di kilat kan

.... dan ader bentuk LOVE tu .. itu sample nish kemuka kan pada customer .. so dier setuju menempah 200 ketul LOVE tu





ok gamba last untuk hari ini..
bentuk love baru di cetak dan di kering kan sekejap sebelom di cucuk pin

.... nampak gak ctu .. name tag .. tempahan paling banyak nish terima setakat ni.. untuk di jadi kan keychain .. lom taruk pin lagi .. lom di kilat kan

tu hujung tu corsola dan popo ... 











Post a Comment