Translate

Saturday, April 20, 2013

BUNGA TULIP dari CREPE PAPER

Links to this post
Salam semua ..
sebelum nish mula kan tutorial..
nish harap la .. sapa2 yang cedok tutorial nish ni..
bagi laaa jugak credit untuk link blog ni yer :)
sebab nish tak ambik keuntungan pun.. hanya berkongsi dengan kengkawan...

Masih mengekalkan konsep Crepe Paper .. kali ni bunga TULIP lak..







Nak tau cara membuat nya .. click kat"read more" tu


Friday, April 19, 2013

SAKURA dari CREPE PAPER

Links to this post
Jom!~ Jom!~ arini belajar buat bunga Sakura




Nak tau cara membuat nya .. click kat"read more" tu


Thursday, April 18, 2013

GORGEOUS ROSE From CREPE PAPER

Links to this post
Lamer dah nish tak upload apa2 kat blog nish ni..
hahaha bz mengalah kan mak datin jer kan

Haip!~ Haip!~ Haip!~ .... tapi kan.. hehe maner laaaaa~ tau kan dok 44x sebut2 .. maner laa~ tau kan .. kan :D

ok Crepe Paper ni .. kertas yang warna warni yang kiter dok gunting2 kat sekolah dulu2 tu.. alaaa yg orang guna untuk bunga manggar tu ha.. tau kan.

Crepe Paper masa sekolah dulu2 tu jenis yang lembik aww~ aww~
yang ni jenis yang tough haaa .. kuat gagah perkasa

BUNGA ROSE dari CREPE PAPER




Nak tau cara membuat nya click kat "read more" tu