Translate

Thursday, October 10, 2013

DEATH NOTE L

Links to this post
OK ni dia si L tu..

Taruk ayat jiwang2 ckit2




















LUFFY - ONE PIECE character

Links to this post
Sapa2 minat ONE PIECE ni tau laaa si Luffy ni kan , nish wat kan untuk adik nish. Dier minat sangat watak tu .. sebagai peransang sebab dier nak PMR aritu

JOM!!~ Tengok




hahaha nish pun heran .. awat dier jadi cute ekekeke

Ok ni antara peringkat demi peringkat yang nish sempat snap2






Baju dier




Kaki dier




Belakang dier . abai kan haa pompuan hawaii tu hehe




ZOOOOOM~ in muka dier
 

He is in my hand .. hahaha chewah!~







 

EVIL MINION

Links to this post
WARRRRRRRRGGGGGGGG!!~ 
 


Posisi belakang 


 Posisi tepi




Tepi lagi!~




hehehe dah abes posing dah 





MY GUITAR BOY

Links to this post
Tengok tajuk ja pun rasa nya boleh agak laaa kan hahaha apa yang nish akan post kali ni

Meh!!~ Meh!!~ Jom tengok

Tada!!~ ni dia si cute tu



Ni antara hasil2 awal 

masih togel agi



















Nish dah pasangkan baju untuk si cute ni











 TADA!!~ Siap!!~



 Cuma lom di kilat kan 

Suka selipar jepun tu hahahaha cute ja kan



 Pandangan dari sisi












 




Sunday, October 6, 2013